Facebook Klubi Facebookissa   Etusivu | Seura | Jalkapallo | Futsal | Historia | Linkit | Vieraskirja
ETUSIVU
Seura
Jalkapallo
Futsal
Historia
Linkit
Vieraskirja
AJANKOHTAISTA
12.05.2013 2013 Season preview, Kausi 2013
Kaikki uutiset
SEURAAVA OTTELU
Ei otteluita
Kaikki ottelut
HARJOITUKSET
Kaikki harjoitukset
SARJAT
Futis
Futsal

Uutiset

12.05.2013 2013 Season preview, Kausi 2013

So another season dawns, OuJK's 11th and first as a fifth division team.

I can honestly say that I have no idea how this season will pan out suffice to say that it offers the opportunity to meet some new adversaries on the field of play.

The winter has seen the departure of last season's manager and so I will again be player / manager. Probably more manager than player this year but that, of course, depends on how many defenders are in the dressing room on match day.

Winter training, after a slow start, has gone reasonably well. A couple of players have left but a few "old" faces have returned and a number of good, younger players have arrived. It looks like we have been blessed with a good number of quality midfield and attack minded players but again we face the perennial OuJK dilemma of who plays in defence.

After a few seasons of struggle I personally hope that we taste victory more often than defeat and that we are fighting in the top half of the table.

Before signing off I would like to say "welcome" to our new players and "welcome back" to our old foxes. I would also like to thank Jupe for the tireless work he does behind the scenes. It is doubtful that, without his commitment, we would even have a team to compete this year.

I am really looking forward to the new season and will wish our opponents good luck but hopefully not at our expense ;-)

Uusi kausi lähestyy; OuJK:n 11:ta ja ensimmäinen viidennessä divisioonassa.

Rehellisesti voin sanoa, että minulla ei ole mitään aavistusta siitä, miten meidän kausi menisi, mutta se tarjoaa mahdollisuuden pelata uusia joukkueita vastaan.

Viime kauden valmentaja lähti talven aikana eli minulla on taas pelaaja-valmentajavastuu. Tällä kaudella odotan, että käytän valmentajan takkia enemmän kun pelaajan paitaa, mutta kuin aina, se riippuu kuinka monta puolustajaa on kopissa pelipäivänä.

Talvitreenit, hitaan alun jälkeen, on mennyt aika hyvin. Muutama kaveri on lähtenyt, mutta pari "vanhaa" kasvoa on palannut ja pari hyvää nuorta tyyppiä on tullut kuvioihin. Näyttää, ainakin minulle, että meillä on aika monta hyvälaatuista keskikenttä-ja hyökääviä pelaajia, mutta meillä on taas perinteinen OuJK- ongelma, eli ketkä pelaavat puolustajina.

Muutaman vaikean kauden jälkeen minä toivon, että me voitamme enemmän kuin häviämme tällä kaudella ja taistelemme taulukon yläpäässä.

Lopuksi haluan sanoa "tervetuloa" meidän uusille pelaajille ja "tervetuloa takaisin" vanhoille kasvoille. Erityisesti haluan kiittää Jupea, koska ilman hänen kovaa työtään taustalla, epäilen, että meillä ei olisi joukkuetta tänä vuonna.

Odotan kiinnostuneena uutta kautta ja toivotan meidän vastustajillemme onnea, mutta toivottavasti ei meidän kustannuksella ;-)

FORZA OuJK17.04.2013 B-juniorijoukkue täynnä

B-juniorit on täydentynyt täysivahvuiseksi ja valitettavasti emme voi enää ottaa uusia pelaajia joukkueeseen.05.03.2013 B-juniorit hakevat uusia pelaajia joukkueeseen

Haemme ensi kesän B2-piirisarjan joukkueeseemme täydennystä neljän-viiden pelaajan verran ikäluokista -96 tai -97.

Vaikka joukkueemme ei olekaan mikään kilpajoukkue, niin harkoissa ( 2-3 krt/vk ) pyrimme tehokkuuteen tavoitteen ollessa, että halutessaan pelaaja saa taitonsa vähintään ylläpidettyä.

Tässä onnistumisesta kertonee, että ilman sen kummempia satsauksia B-poikien futsal-piirisarjassa nyt talvella pelatessamme sijoituimme kuitenkin hopealle.

Harrastuskustannuksemme ovat varmaankin kaupungin pienimpiä.

Yhteydenotot:
Heimo Kampman
jj / OuJK B
050 550 840415.11.2012 Futsalkausi 2012/2013 tulee olemaan erittäin haastava OuJK:lle

Kesän jalkapallovalmentaja on siirtynyt ulkomaille 6 kuukaudeksi ja se tarkoittaa, että James ja Jupe ottavat vastuun futsalkaudesta.

OuJK pelaa sarjatäydennysten vuoksi yhtä tasoa korkeammalla 3-divisioonassa kuin viime talvena. Loppujen lopuksi meillä on kuitenkin heikompi joukkue kuin viime kaudella kun kolme tärkeää avausmiestä on vahvuudesta pois loukkaantumisten takia.

Treeniaktiivisuus on ollut heikko syksyn aikana eli me emme ole parhaassa kunnossa nyt kun kausi lähestyy.

Meillä on kuitenkin vielä muutama "vanha kettu" sekä muutamia nuoria taitavia kavereita, joille tämä on heidän ensimmäinen futsalkausi OuJK:n paidassa. Henkilökohtaisesti olen kiinnostunut näkemään miten tämä sekoitus toimii.

Kun katson kokonaistilannetta uskon, että liigapaikan säilyminen on realistinen tavoite meille.

-James-19.04.2012 Klubin yhteistyökumppanit 2012

Klubi on solminut yhteistyösopimukset kaudelle 2012. Varustetoimittajana toimii edellisten vuosien malliin Intersport Joutsensilta.
Sen lisäksi uusia kumppaneita ovat Ravintola House Pateniemestä, Public House Pivo ja Pizzeria Quattro Asemakadulta sekä Kahvila Tuomenkukka Ainolan puistosta.

Ravintola House on lämminhenkinen pub/ruokaravintola Pateniemen keskustassa. House on auki joka päivä. Viikonloppuisin on live-esiintyjiä sekä karaokea.

Public House Pivo on tsekkityylinen rokkaava pubi, josta löytyy yli 80 eri olutta. Pivossa opiskelijahinnat voimassa joka päivä klo 14-21.

Pivoa vastapäätä löydät Pizzeria Quattrosta pitsat ja kebabit joka lähtöön.

Kahvila Tuomenkukka on aivan Ainolan puiston keskustassa ja leipoo joka päivä itse tuoreet ja maukkaat leivonnaiset. Tuomenkukka on kesäaikana auki klo 9-21.


06.03.2012 Jalkapallohommat käyntiin

Jalkapalloaktiviteetit ovat käynnistyneet futsalin jälkeen ja treenit ovat tästä lähtien ainoastaan jalkapalloharjoituksia.
Ensimmäiset harjoituspelitkin on jo sovittuna.
Klubi kohtaa ensi sunnuntaina HauPa2:n Heinäpään tekonurmella klo.16.00.
Toinen sovittu harjoituspeli on Kolmosen OPS-j:ta vastaan 25.3 klo.11.00 samaisella pelialustalla.14.02.2012 Futsalin kausikooste

Kausi 2011/2012 päättyi lopulta hyvin, kun voitimme kaksi viimeistä peliä eli loppusaldo oli 4 voittoa seitsemästä pelistä. Säilytimme Nelosen sarjapaikan ja lopullinen sijoitus oli neljäs.
Kun ajatellaan OuJK:n lähihistoriaa futsalissa niin meidän pitää olla tyytyväisiä, että meillä oli kausi jossa oli enemmän voittoja kuin tappioita, mutta uskon, että meillä oli mahdollisuus taistella sarjan kärkipaikasta. FC OPA:n peli oli hyvä esimerkki kuinka lähellä me olimme sarjakärkeä. Me pelasimme tosi hyvin ja loimme riittävästi niin hyviä maalipaikkoja, että meidän olisi pitänyt voittaa peli, mutta lopulta tuli kuitenkin harmittava 2-3 tappio.
Positiivista oli, että tällä kaudella me pystyimme joukkueena ottamaan joustavasti uudet pelisysteemit käyttöön ja pelaajiemme asenne (ei vain niillä jotka saivat peliaikaa) oli loistava.
Kaudelle 2012/2013 meidän pitää parantaa maalitekoa ja oppia miten voimme pelata älykkäästi, kun vastustajalla on ylivoima (esim. kun mv siirtyy kenttäpelaajaksi).
Lopuksi haluan kiittää kaikkia Klubilaisia, jotka olivat kaudella 2011/2012 mukana.
-James-


9.12.2011 Syyskokouksen antia

OuJK:n syyskokous on pidetty ja uusi hallitus vuodelle 2012 valittu. Puheenjohtajana jatkaa seuraavat kaksi kautta Juha Alajuuma. Muita hallituksen jäseniä ovat James McBeth, Sami Uutela, Pauli Klemetti, Tatu Timosaari ja Hannu Alakunnas.

Klubin valmentaja on Vesa Kuronen ja apuvalmentajana toimii viime kauden pelaajavalmentaja James McBeth.

Ensimmäisen kerran OuJK:n historiassa kaudella 2012 Klubilla on juniorijoukkue. Joukkue osallistuu piirin B3-sarjaan.


25.09.2011 Kausi 2011 päätökseen

Hyvin kaksijakoinen kausi on saatu vihdoin päätökseen. Kevätkausi sujui Klubilta kohtalaisesti tiukkojen pelien ja lopputulosten suhteen, mutta pisteitä olisi voinut kertyä vähän enemmän. Syyskausi oli taas yhtä painajaista varsinkin ensimmäisten pelien osalta heti sarjatauon jälkeen. Muutenkaan Klubi ei saanut samaa rutistusta aikaiseksi kuten kevätkaudella, joten putoamiskamppailu säilyi viimeiseen peliin saakka. Jännäksi meni siis tälläkin kertaa viimeinen kierros.

Onneksi tähän HauPa2 peliin saatiin vihdoin sitä samaa peli-iloa ja taistelutahtoa mitä nähtiin jo aiemmin esim. FC Nets pelissä keväällä sekä Ajax pelissä paria viikkoa aiemmin. Oman osansa tietenkin toi myös se, että saatiin hyvä nippu pelaajia kasaan tähän peliin ja vaihtopenkilläkin oli reilusti pelaajia.

OuJK kiittää tästä kaudesta yhteistyökumppaneita, muita joukkueita, tuomareita sekä kannustajia.

Palloilua jatketaan Futsalin merkeissä talven mittaan.
Tavataan tekonurmilla ensi kesänä, mutta toivottavasti Oulussa vähän paremmalla kentällä kuin Lintulan betonilla, mikä on ollut jo monta kautta Oulun porukoiden kotikenttänä.

Pelaajavalmentajamme James McBeth teki vielä oman kausikoosteen.

OuJK Season 2011-a player/managers view.

Winter 2010 arrived with the disappointing news that Mr OuJK Leo Korhonen was leaving the club to take on new challenges with OPS-j. His contribution to OuJK over the years cannot be underestimated and he left with our best wishes. The decision was then made that I would take on a player/manager role for the 2011 season.

2011 saw 13 new faces arrive at OuJK and the prime focus of pre-season was to integrate these players and find an effective playing system. Pre-season results were, in the main poor, as I struggled to find the right system and the right places particularly for our newcomers. However, the performance against HauPa showed the levels at which this group could perform; unfortunately we rarely achieved that level during the season. Of particular disappointment was the injury to Jesse Kallio, player of the season 2010, after 25 minutes of our first friendly, which would ultimately rule him out of the whole season.

Before the season started we set ourselves the prime target of retaining our place in the 4th division. Personally I set 2 additional targets of being a more competitive side than 2010 and achieving a point per game average from the season. Our main target was achieved but out point per game average was missed by 7 points. We were also competitive for large parts of the season but at times, particularly during the 2nd half of the season, we failed miserably.

I was particularly satisfied with our performances during the first half of the season where with the exception of Ajax away we were in with a chance in every game. The performance against OTP in our first match, where I felt we deserved a draw, and the hard fought win against FC Nets when we had only 12 players were personal highlights.

Disappointingly training participation after the summer break fell alarmingly and that was immediately evident in our performances during the second half of the season.

The displays against MuHu, FC Rai and OTP in particular were shocking and not becoming of a team that should wear our shirt with pride and fight for every ball. At this stage I tinkered with team set up to try and generate a positive response. Despite the result in Pudasjärvi, I thought our application and approach was encouraging and honestly believed we had turned the corner. However, following our draw with Ajax our display against OuRe was the worst I can remember from an OuJK side. Fortunately we saved our best performance of the season for last, against an admittedly understrength Haupa2, to ensure survival. That game in itself was not without incident in that Haupa2 missed a penalty, hit the bar and post. However, we had 2 marginal offside decisions and created 3 clear cut goal scoring opportunities in the second half.

I would like to mention the contribution of the following players:

Miika Nurkkala-he came to us late in the season but his ability and attitude were evident for all to see, His general contribution and particularly the goal against Haupa2 was of the highest quality and helped ease the nerves.

Fatlum Culaj-a goalkeeper that has grown with every game. His positive attitude in training and in the dressing room has been a pleasure to behold and he can only get better. He was a deserved winner of the most active trainer award.

Matti Kalliopuska-whilst maybe not a starting line-up player his attitude in training and when on the bench has been exemplary. He and Tomi despite coming late to OuJK achieved top 5 positions in the training participation statistics.

Tomi Mattila-best newcomer and best defender awards tell their own story yet his best position is probably on the left side midfield. A player, whose attitude and desire to compete was evident from day 1.

Juha Alajuuma-a player who has played in 5 different positions without a word of complaint. He has scored goals, made assists and won stars on the field. He has also done an amazing amount of work behind the scenes and along with Kape, has been a very good sounding board to myself when discussing tactical and personnel changes. In my opinion the pistepörssi and player of the season 2011 awards went to the right person.

To close I wish OTP every success in division 3 and FC Rai a quick return to division 4.

My thoughts are already turning towards season 2012 and our 10th anniversary season. Firstly, we took just 1 point from the teams finishing directly above and below us in 2011. This has to improve. I hope that we will play far more intelligently, with more passion and application than we have done in 2011. I hope that we play to the level we are capable of far more often in 2012.

On a personal level I have much to learn on the management/coaching side of things and so have taken the decision, depending on the player availability, to take a far less active role on the playing side of OuJK and focus more on coaching and team preparation on game day.

Here is looking forward to next season.14.04.2011 Jalkapallokausi 2011 käynnistelty pikku hiljaa

Klubi on pikku hiljaa aloitellut jalkapallon perässä juoksemisen futsal pallon sijaan. Futsal kausi päättyi viimeisenä turnaus viikonloppuna kahteen voittoon, mutta muuten kausi meni suoraan sanottuna penkin alle. Tuloksena oli tipahtaminen sarjaporrasta alemmaksi Neloseen.

Jalkapallon puolella on sen verran ollut aktiivisuutta, että on muutama harjoitusottelu saatu pelattua. Ensimmäinen peli OPS-junioreita vastaan pelattiin Heinäpään hallissa ja se päättyi tappiolukemiin 5-1(1-0). Klubi kokeili pelissä monia uusia pelimiehiä ensimmäistä kertaa isolla kentällä ja vaihtoikin pelissä puoliajalla koko kentällisen verran miehiä. Peli oli näin ollen todella sekavaa ja vastustaja pääsi rokottamaan paikoistaan hyvällä prosentilla ja sai ansaitun voittonsa. OPS-junioreiden otteista näki kovan treenaamisen ja alla olleiden treenipelien tuoman kokemuksen tuloksen. Ikävä puoli pelissä oli parin Klubin pelaajan joutuminen pitemmäksi aikaa sairastuvalle.

Toinen treenipeli oli OPS-A:ta vastaan Heinäpään tekonurmella. Ottelu päättyi tappioon lukemin 7-1 (5-0). Tämäkin peli oli kaikin puolin monenlaista kokeilua ja kuten tulos antaa ymmärtää ei kaikki kokeilut ainakaan putkeen menneet. Toki peli oli kyllä joukkueelta kaikin puolin huomattavasti surkeampaa kuin edellinen.

Kolmas harjoituspeli pelattiin toistamiseen OPS-junioreita vastaan ja loppulukemat olivat tällä kertaa 4-0 (1-0). Lähtökohdat eivät olleet parhaat mahdolliset Klubilla kun avauskokoonpanosta puuttui monta pelaajaa sairastumisten ja loukkaantumisten vuoksi. Tästä huolimatta peli oli jo jonkin verran parempaa kuin mitä edelliset pelit ovat olleet. Monen uuden pelaajan pelipaikka alkaa olla pikku hiljaa selvillä ja tästä on hyvä lähteä rakentamaan pohjaa tulevalle kaudelle. Tässäkin pelissä kokeiltiin vielä monia pelaajia eri paikoille ja vaihtoja oli paljon. Varsinkin toisen puoliajan alku oli hankala juuri tehtyjen vaihtojen myötä ja OPS-j pääsi rokottamaan pari helpon oloista maalia. Pelillisesti OPS-j oli kuitenkin koko pelin ajan askeleen edellä Klubia. Lukemat olisivat voineet olla rumemmat jos OPS-j pelaajat olisivat laittaneet varmemmin paikoista sisään. Klubi missasi myös yhden rankkarin joka tuomittiin ainakin sinivalkoisten lasien läpi katsottuna heppoisin perustein, mutta samaa mieltä oltiin myös Klubin leirissä tällä kertaa.

Ensi viikonloppuna Klubi osallistuu Haupan järjestämään Virpiniemi Sport Cup turnaukseen. Turnaus alkaa perjantaina jolloin Klubi kohtaa tälle kaudelle Kolmoseen nousseen JS Herculeksen. Lauantaina pelit alkavat jo silloin kun moni menee vasta nukkumaan. Turnauksen toisen päivän ensimmäinen peli on siis Haupa A - OuJK jo klo 9:00. Kolmas peli on Haupan edustusjoukkuetta vastaan klo 14:00. Ennakkosuosikista tuskin on epäilystäkään kun Haupa pelaa kaudella 2011 Kakkosta. Lauantai-illan päätteeksi pidetään ansaittu saunailta ja seuran kevätkokous.

Tarkoituksena on pelata vielä pari harjoituspeliä ennen kauden alkua. Joukkueen rinkiin on tälle kaudelle tullut uusia pelaajia mukavasti ja tarkoituksena on pelata hieman normaalia isommalla ringillä kausi läpi ja toivoa, että loukkaantumisia ei tule kovin paljon ja saamme jokaiseen peliin tarpeeksi miehiä myös vaihtopenkille.


18.11.2010 Futsal kausi käyntiin viikonloppuna

Klubi pelaa tällä kaudella Futsalia Oulun Kolmosessa. Kaikki pelit pelataan Nallisportissa. Sarjan ensimmäiset pelit vihelletään käyntiin ensi sunnuntaina klo. 10.00 Nallisportissa kun IVFC ja Real kohtaavat. Klubi kohtaa avauspelissään klo. 13.00 UIFK:n. Heti perään klo. 14.00 vastaan tulee FC Kurenpojat. (kts.Futsal sarjataulukko + otteluohjelma)


13.8.2010 Kamppailu sarjapaikasta tiivistyy

Kesä on livahtanut lähes ohi, mutta taisto sarjapisteistä ja sitä myöten myös sarjapaikasta, jatkuu kiivaana.

Voitokas OuRe peli sai Klubin osalta jatkoa ottelussa Kurenpoikia vastaan, joka päättyi Klubin voittoon lukemin 2-1(1-1). Joukkueen maalintekijöinä kunnostautuivat Kazza El Hassane ja Timo Peltokangas. Lähes 30 minuuttia vajaalla pelannut Klubi kesti Kurenpoikien loppurynnistyksen ja sai kipeästi kaipaamansa pisteet.

Juhannuksen alla joukkue rutisti vielä tasurin JS Herculesta vastaan, menettäen voiton harmittavasti aivan ottelun loppuhetkillä. Lukemiin 1-1 päättyneessä ottelussa maalin teki Jani Kemi, Hussein Ahmad Husseinin antamasta kulmapotkusta.

Syyskierros pyörähti käyntiin jo kesäkuussa, jolloin Klubi kohtasi FC RAI:n. Ottelu pelattiin 30.6. Lintulan tekonurmella. RAI nöyrrytti Klubia jo toistamiseen kuluvalla kaudella. Lukemat 1-5 (0-2) ei jätä jossittelun varaa paremmuudesta. Joukkueen ainokaisen iski Abdul Nabi. Kun tähän lisätään vielä tappiot AS Moonia (3-2) ja FCNetsiä (4-2) vastaan on joukkue juuttumassa sarjan häntäpäähän. Toki otteluja on vielä jäljellä ja sarjapaikka omissa käsissä, mutta pisteitä pitäisi jo alkaa saamaan. Pienoisia kokoonpano ongelmia on kesän kuluessa aiheutunut onnellisten perhetapahtumien, kuten häiden ja perheenlisäysten muodossa. Näistä johtuen esim. ottelu Kurenpoikia vastaan jouduttiin siirtämään.

Seuraavan kerran Klubi metsästää pisteitä su. 15.8. Kajaanissa FC Tarmon vieraana.


10.6.2010 Klubi taisteli voiton Reippaasta

Klubin taival Oulun Nelosessa on ollut kivikkoinen. Isoja muutoksia kokeneen joukkueen esitykset ovat ailahdelleet pitkin kautta. Hetkittäin joukkueen peli on toiminut mallikkaasti, mutta vastaavasti myös mustia hetkiä on mahtunut lähes jokaiseen otteluun.

Ajaxia vastaan käydyssä kamppailussa kaikki näytti jo loksahtaneen kohdalleen ja joukkue avasi voittotilinsä. Seuraavissa koitoksissa FC Tarmoa ja Pattijoen Tempausta vastaan tuli kuitenkin taas tappiot. Tarmolle lukemin 1-4 ja PaTelle numeroin 2-4. Ajax ottelun ote oli tipotiessään ja joukkueen ahdinko näytti syvenevän entisestään.

Seuraavan otteluun Klubia vastaan asettui sarjaa johtava Oulun Reipas, joka parissa edellisissä otteluissa kärsittyjen tappioiden sisuunnuttaman tulisi olemaa kova kanto kaskessa. Olihan Reipas kova, mutta Klubi oli vielä kovempi! Ottelun loppulukemat kirjattiin Klubille 0-2 (0-1) ja joukkue sai taas uskoa tekemiseensä. Peli ei tarjonnut jalkapallollisia hienouksia vaan kovaa taistelua puolin ja toisin. Klubi pelasi koko joukkueen toimesta tiiviin ottelun, eikä antanut hetken rauhaa Reippaan pelinrakentelulle. Oma peli kulki aika-ajoin tyylikkäästi, vaihdellen näppäristä seinäsyötöistä onnistuneisiin laidanvaihtoihin ja sitä kautta maalitilanteisiin. Reippaan pelurit näyttivät olevan askeleen jäljessä, mikä näkyi muutamina myöhästyneinä taklauksina. Jostain syystä ottelun tuomaristo ei reagoinut näihin viikatteisiin ja peli näytti jossain vaiheessa karkaavan pahasti tuomari kolmikon käsistä. Kokemattomuus paistoi otteista ja Reippaan kokeneet kehäketut käyttivät tilaisuutta hyväkseen. Klubin 0-2 osuman myötä tilanne kuitenkin rauhoittui ja ottelu saatiin viedyksi kunnialla loppuun.

Ottelussa nähtiin sen loppuhetkillä myös ikävä tapahtuma, tällä kertaa kuitenkin puhtaassa pallontavoittelu tilanteessa. Klubin Pauli Sitomaniemi sai iskun päähänsä ja menetti hetkeksi tajuntansa. Paikalle tilattiin ambulanssi, joka toimitti loukkaantuneen asianmukaiseen hoitoon.

Klubi siis vei pisteet. Toki Reippaallakin oli hetkensä, mutta palloa ei saatu maalipuitteita lähemmäksi. Klubin maalit syntyivät ensimmäisen jakson loppuhetkillä, kulmapotkun jälkitilanteesta, Jani Meriläisen runnoessa pallon väkisin ruuhkan keskeltä maaliin. Toisen osuman viimeisteli ottelun 67. minuutilla Hannu Alakunnas, joka karkasi Radwan Asadin syötöstä maalintekoon.

Voittajajoukkueesta on vaikea nostaa esille yksittäisiä pelaajia, koska koko joukkueen panos oli kiitoksen arvoinen. Näkyvimmät hahmot joukkueessa olivat topparina pelannut Juho Huhtala, joka piti Reippaan hyökkääjät tiukasti kurissa ja nuhteessa läpi ottelun. Myös Jani Kemi jaksoi raataa keskialueella huomion arvoisesti. Lisäksi maalivahti Pontus Hällfors onnistui torjunnoissaan, josta seurauksena kauden ensimmäinen nollapeli.

Klubin kausi jatkuu taas viikon päästä keskiviikkona, jolloin vastaan asettuu FC Kurenpojat Pudasjärveltä. Ottelu pelataan Lintulan tekonurmella klo 19.00 alkaen.


19.5.2010 Klubille täydet pisteet

OuJK avasi vihdoin pistetilinsä keskiviikkona 19.5. pelatussa Nelosen ottelussa Ajax Sarkkirantaa vastaan. Helteisessä illassa käyty tasainen ottelu päättyi Klubin voittoon lukemiin 2-1 (1-0).

Ottelu alkoi tyypilliseen tapaan tunnustellen, molempien joukkueiden hakiessa omaa pelirytmiä. Juonesta sai kiinni ensimmäisenä Klubi, joka onnistui avaamaan peliä laitojen kautta, luoden muutaman hässäkän Ajaxin maalille. Varsinaiset maalintekopaikat jäivät kuitenkin puuttumaan. Ajax pyöritti peliään Ville Penttilän kautta ja sai pari kertaa puhkaistua Klubin puolustuksen lähinnä Retu Värrin ja Tuomo Taipaleenmäen toimesta.

Ottelun avaus osuma nähtiin, kun ottelua oli käyty 15 minuuttia. Klubi sai kulmapotkun oikealta ja Juha Pyrrön keskitys löysi tiensä esiin rynnänneen Seliman Younisin ulottuville. Komea pusku painui suoraan maalin yläkulmaan.

Maalin myötä Klubin ote otteluun vahvistui ja Ajax oli hetkittäin hätää kärsimässä. Kesken painostuksen Klubi-puolustuksen harhasyöttö vapautti kokeneen Tuomo Taipaleenmäen, joka onnistui jo kiertämään Klubin mv. Pontus Hällforsin, mutta laukaus epäonnistui ja Jesse Kallio pääsi liukumaan pallon väljemmille vesille aivan maaliviivan tuntumasta. Hetkeä myöhemmin Ajax sai kulmapotkun, mutta Klubin onneksi pusku osui maalin pystypuuhun. Loppujakso väännettiin tasaisissa merkeissä ja tauolle mentiin Klubin 1-0 johtoasemassa.

Toiselle jaksolle Klubi joutui muuttamaan hieman kenttäryhmitystä Jesse Kallion varvasvamman vuoksi. Siirtyminen libero-pelistä kahden topparin systeemiin vähensi keskikentän miehitystä, mikä näkyi paineen siirtymisenä lähemmäksi Klubin maalia. Joukkue pystyi kuitenkin pitämään pakettinsa tiiviinä, eikä Ajax onnistunut puhkaisemaan nöyrästi raatanutta Klubi-puolustusta. Aika-ajoin Klubikin pääsi aiheuttamaan vaaratilanteita Juha Tolvasen vartioimalle Ajax maalille.

Ottelu ehti vanheta 69.minuutille, kun Mohammed Hoseini karkasi vasemmalta laidalta, vetäen Ajax puolustuksen mukaansa. Maltillinen pudotus takaa tulleelle Jani Meriläiselle, joka laittoi pelivälineen mallikkaasti puolustuksen selustaan. Paikalle kiiruhti ensimmäisenä Jani Kemi, jonka laukaus painui maalin perukoille.

Maalin jälkeen Ajax nosti peliään ja lisäsi painetta Klubin päätyyn. Klubin puolustus kesti rynnistyksen ja mv. Pontus Hällforsin torjuntojen ansiosta lukemat pysyivät sitkeästi ennallaan aivan loppuhetkille saakka. Ajaxin kavennus osuma syntyi vasta 90 + 3 minuutilla. Esa Juusolan komea kaukolaukaus n. 30 metristä painui aivan maalin yläkulmaan.

Ottelu oli tasainen ja molemmat joukkueet pyrkivät rakentamaan peliään maltillisesti syötellen. Ajax on pelaava porukka, joka uskoi loppuun asti omaan systeemiinsä, eikä lähtenyt roiskimaan edes tappio asemassa. Toki aivan loppuhetkillä, Ajaxin hakiessa tasoitusta, se luonnollisesti yritti pitkillä avauksilla ratkaisua.

Klubin parhaimmistoa ottelussa olivat mv. Pontus Hällfors, joka torjunnoillaan piti joukkuetta pystyssä Ajax rynnistyksen ollessa pahimmillaan. Lisäksi Jani Kemi raatoi laajalla alueella ja kruunasi iltansa 2-0 osumalla. Alakerrassa Juha Alajuuman taistelu oli myös huomion arvoinen.

Ottelun tuomarina toimi Marko Ihalainen, häntä avustivat Teppo Lietsalmi ja Aleksi Partanen. Pelissä nähtiin viisi keltaista korttia, joista Ajaxin osalle tuli neljä. Klubin kortin sai Hannu Alakunnas.

Klubin pistejahti jatkuu keskiviikkona 26.5. Tuolloin vieraaksi saapuu FC Tarmo Kajaanista. Ottelu alkaa klo. 19.00 Lintulan tekonurmella.


11.5.2010 Peli kulkee, tulos takkuaa

Klubin kausi Oulun Nelosessa on lähtenyt käyntiin tulosten osalta alavireisesti. Peli kyllä pyörii, mutta maalinteko ei ole ottanut onnistuakseen.

Toki kahdessa viime pelissä on saatu pari osumaa, AS Moonia vastaan käyty kamppailu 5.5. päättyi niukasti Moonille lukemin 1-2 (1-1) ja 11.5. ottelu FC Netsiä vastaan 3-1(2-1). Molemmissa koitoksissa Klubi hallitsi kenttätapahtumia, mutta vastustaja korjasi hedelmät.

Varsinkin Moon pelin toinen jakso oli lähes totaalista Klubin vyörytystä, mutta tolppaa lähemmäksi maalia ei päästy. Ottelussa Klubin ainokaisen maalin viimeisteli avausjaksolla Kazza El Hassane, joka pelasi muutoinkin pirteästi. Klubin parhaimmistoa pelissä olivat myös Jani Kemi, joka raatoi keskikentällä periksi antamattomaan tyyliinsä, lisäksi Jesse Kallion ja mv. Pontus Hällforsin suoritukset ansaitsevat erikoismaininnan.

Ottelu FC Netsiä vastaan alkoi Klubin osalta mallikkaasti. Joukkue repi nopeilla pallonsiirroilla Netsin puolustuksen hajalle ja pääsi muutamiin hyviin maalinteko paikkoihinkin. Ainoaksi onnistujaksi jäi kuitenkin ottelun 8. minuutilla Hussein Ahmad Hussein, jonka Kazza vapautti mallikkaalla pystysyötöllä avopaikkaan. Kylmä suihku seurasi kuitenkin jo muutaman hetken kuluttua. Tyylilleen uskollisesti pitkää palloa roiskinut Nets - ryhmittymä pääsi epäonnistuneen purun jälkeen kolmen miehen voimin hääräämään Klubin maalin edustalle. Mv. Pontus Hällfors sai ensimmäisen yrityksen torjuttua, mutta paluupallo ajautui Nets pelurille, joka syötti pallon vahvassa paitsioasemassa olleelle Jari Tikkaselle. Lippu ei kuitenkaan noussut, vaan Tikkanen pisti pallon Hällforsin käsien kautta verkkoon. Tasoitus osuman jälkeen peli jatkui käsikirjoituksen mukaisesti. Klubi pyöritti peliä, hallitsi keskikenttää ja katkoi varmasti Netsin pitkät avaukset. Puolustuslinjan oikea-aikaisten nousujen myötä Netsin hyökkäykset päättyivät useimmiten paitsio liputukseen.

Illan komein osuma nähtiin ottelun 31. minuutilla. Klubin harmiksi osuman teki FC Netsin Teemu Koski, joka tinttasi kulman jälkitilanteessa pallon suoraan ilmasta Klubin verkkoon.

Toinen jakso oli ensimmäisen toisinto. Klubi hallitsi, Nets paiskoi pitkää ja avustava liputti paitsiot pois. Klubi onnistui jakson kuluessa tuhrimaan muutaman avopaikankin. Lähimmäksi pääsivät Riku Kivimäki ja Jani Kemi, joiden laukaukset kuitenkin suuntautuivat maalipuitten ulkopuolelle. Netsin hyökkääjät pääsivät toki pari kertaa hätyyttelemään Klubin maalia, mutta Pontus piti pintansa. Lopullisen sinetin ottelulle iski Netsin Mikko Malin, jonka lähes puolesta kentästä lähettämä onnenkantamoinen painui auringon sokaiseman maalivahdin yli, napsahtaen millintarkasti yläriman alle.

Klubin pelaajista on vaikea nostaa esille yksittäisiä pelaajia. Joukkueen peli alkaa pikkuhiljaa asettua uomiinsa, kun uudet pelurit pääsevät peli peliltä paremmin mukaan. Tiistaisessa Nets kohtaamisessa vahvimmin esiintyivät Jesse Kallio, jonka otteita puolustuksen keskustassa on ilo katsella. Lisäksi mv. Pontus Hällfors piti osaltaan lukemat siedettävinä. Hyökkäyspäässä akatemia-ikään ehtinyt Kazza El Hassane pyöritteli peliä maltilla ja taidolla.


03.5.2010 RAI vei, Klubi vikisi

OuJK:n kausi 2010 Nelosessa alkoi keskiviikkona 28.4. ottelulla FC RAI:ta vastaan. RAI oli tyly isäntä ja vei kamppailun puhtaasti lukemin 6-0 (4-0).

Ottelu alkoi hienoisella Klubin hallinnalla, mutta vähitellen ote siirtyi vastustajalle. RAI onnistui pitkillä avauksillaan sekoittamaan Klubin prässin ja ylitti keskikentän ilmateitse. Tämä aiheutti lukuisia juoksukilpailuja Klubin maalia kohti, jotka päättyivät muutaman kerran kohtalokkaasti RAI pelurin voittoon. Klubin pelissä oli ajoittain hyviäkin hetkiä. Varsinkin toisella jaksolla joukkue pääsi aika ajoin pyörittämään omaa peliään, pystyen luomaan muutamia maalinteko paikkoja. Viimeistely ei kuitenkaan onnistunut, vaan yritykset suuntautuivat maalipuitten ulkopuolelle.

Klubin joukkueessa esiintyi muutamia pelureita, joille koitos oli vasta toinen isolla kentällä pelattu ottelu. Tämä aiheutti hienoisia sijoittumis- ja ajoitusongelmia, mutta loppua kohden nekin vähenivät. Varsinkin Saiid Fanki ja Omar Jesto onnistuivat kohtuullisen mukavasti. Kokeneemmasta kaartista Klubin parhaimmistoa olivat James Mc Beth, Jesse Kallio sekä Hannu Alakunnas.

Klubin kausi jatkuu ke. 5.5. jolloin vastustajaksi saapuu AS Moon. Ottelu pelataan Lintulan tekonurmella klo 19.00 alkaen.


12.4.2010 Klubi haastajana kauden 2010 Neloseen

Klubin kausi 2009 päättyi kaksijakoisiin tunnelmiin. Edustusjoukkueen hissiliikettä ei saatu pysäytettyä, vaan sen kohtalona oli putoaminen takaisin Neloseen. Kakkosjoukkueen kausi päättyi puolestaan nousuun Kutosesta Vitoseen.

Kaudelle 2010 Klubi lähtee tavoittelemaan ehjää kautta Nelosessa. Joukkue on kokenut melkoisen muutoksen edelliseen Nelosen kauteen verrattuna. Kymmenkunta kaudella 2009 Klubin riveissä esiintynyttä peluria on joko lopettanut, tai siirtynyt opiskelujen ja töitten perässä muihin maisemiin. Muutamat toki jatkavat Oulussa, mutta seura on vaihtunut. Uusia kasvoja Nelosessa ovat jo viime kaudella Klubin riveissä esiintyneet pelurit, joista osa on tullut Klubiin, tiivistä yhteistyötä seuran kanssa tekevästä, Oulun vastaanottokeskuksesta. Klubi onkin linjannut yhdeksi toiminnan päävirraksi antaa maahanmuuttajataustaisille nuorille mahdollisuuden toimia ja pelata jalkapalloa Klubin riveissä. Lisäksi parin vuoden takaisesta OuJK2/Lift ryhmästä on puolenkymmentä peluria vahvistamassa Klubin rivejä. Tähän keitokseen kun lisätään vielä pidempään mukana olleet Klubilaiset, on kasassa mielenkiintoinen nippu pelureita, jotka ovat valmiita pistämään itsensä likoon kesän koitoksissa.

Klubi lähtee kauteen haastajan roolista, nöyrästi mutta ei nöyristellen. Kokeneet Nelosen seurat, jotka ovat vuosikaudet pelanneet liki samalla miehityksellä, ovat varmasti haasteellisia vastustajia nuorentuneelle Klubin joukkueelle. Klubin tavoitteena on voittaa yksi peli, eli se jota lähdetään kulloinkin pelaamaan. Kausi pyörähtää Klubin osalta käyntiin 17.4. jolloin otetaan mittaa Kolmosen OPS-j A-junnuryhmästä harjoitusottelun merkeissä. Sarja avaus on puolestaan ke. 28.4. Tuolloin vastaan asettuu Vitosesta noussut FC RAI.


7.4.2009 Klubi kauteen 2009 kahdella joukkueella

Oulun Jalkapalloklubi lähtee tulevaan futiskauteen kahdella joukkueella. Joukkueen noustua kauden 2008 päätteeksi Kolmoseen ja OuJK 2 Lift joukkueen osittaisen hajoamisen myötä pelaajisto teki joulukuussa päätöksen osallistua piirin sarjoihin kahdella joukkueella. Muutamien lisäpelaajien myötä on Klubilla laaja n. 50 pelaajan rinki, josta löytyy potentiaalia taistella kahdessa sarjassa. Edustus tulee pelaamaan Kolmosessa ja OuJK 2 Kutosessa. Joukkueen johto on positiivisen ongelman edessä miettiessään joukkuejakoa kahden joukkueen välillä.

Talven aikana Klubin taustajoukoissa on tapahtunut pieniä muutoksia. Valmennusvastuun on ottanut kantaakseen Vesa Kuronen, Leo Korhosen siirtyessä pääasiassa joukkueenjohtajan tehtäviin. Huoltajaksi saatiin kokenut Matti Väisänen, jonka näkemyksiä tullaan hyödyntämään myös valmennuksen puolella. Lisäksi Ari Seppänen on lupautunut vetämään osan joukkueiden harjoituksista. Kuluneen talven harjoitusotteluissa Klubi on vaihdellut kokoonpanojaan runsaasti. Näillä kokeiluilla on haettu oikeaa permanenttia tulevan kesän koitoksiin, sekä katsastettu pelaajien soveltuvuutta eri pelipaikoille. Luonnollisesti peliesitykset ovat vaihdelleet sen mukaan, mitä painotuksia otteluille on kulloinkin asetettu.

Kolmosen vastustajat ovat joukkueelle osittain ennalta tuntemattomia, toki Oulun alueen joukkueista on kokemuksia harjoituspelien ja aikaisempien kausien perusteella. Klubin sarja Kolmosen osalta potkaistaan käyntiin lauantaina 2.5. jolloin Klubin vastustajaksi saapuu, nousun tavoitteekseen asettanut AC Kajaani. Ottelu alkaa klo. 14.00 Heinäpään tekonurmella. Kutosessa joukkue aloittaa kautensa torstaina 14.5. paikallista Inter Välivainiota vastaan.

Edessä on mielenkiintoinen jalkapallokesä. Uusien haasteiden edessä Klubi aikoo kuitenkin jatkaa hyväksi havaitulla linjalla, lähtien taistelemaan jokaisessa ottelussa periksi antamatta. Joukkue asetti tavoitteekseen yhden pelin voittamisen. Tuo yksi peli on aina se, jota kulloinkin lähdetään pelaamaan!


28.9.2008 Klubin kausi sai komean päätöksen

Oulun jalkapalloklubin kausi Nelosen Oulun lohkossa sai viimeisen sinetin la 13.9. Castrenissa, kun Klubi kaatoi FC RAI 2 lukemin 1-7 (0-5) kauden viimeisessä koitoksessaan. Lähtökohdat otteluun olivat sellaiset, että tasapelikin olisi riittänyt Klubille sarjavoiton varmistukseen. Vastustajan kohtalo oli sinetöity jo aiemmissa otteluissa, eli se putoaisi sarjaporrasta alemmaksi. Ottelu oli lopulta jatkumo Klubin loppukauden suvereeneille esityksille, eikä vastustaja pystynyt missään vaiheessa haastamaan vahvasti pelannutta Klubin ryhmitystä. Voitollaan Klubi varmisti sarjan voiton. Klubin ainoaksi uhkaajaksi keskinäisten otteluiden perusteella kiirinyt FC Nets, jäi nuolemaan näppejään, piste eron venähtäessä jo kuuteen pisteeseen.

Kulunut kausi oli lopulta Klubilta suvereeni esitys. Alkukauden pienen hapuilun jälkeen joukkueen peli asettui uomiinsa ja joukkue pysytteli pitkin kautta sarjan kärkipaikoilla. Ainoat tappionsa Klubi kärsi FC Netsille (3-1) ja OPA Metro Starsille (4-2) nimenomaan kauden alussa. Nuokin pelit olivat voitettavissa, mutta maaleja ei saatu tehtyä hyvistäkään paikoista. Esimerkiksi kauden avausottelussa FC Netsiä vastaan, kolisteltiin maalipuitteita puolenkymmentä kertaa. Tappio Metro Starsille 8.5. jäikin sitten kauden viimeiseksi. Huomioitavaa on, että kolmessa ensimmäisessä ottelussa tehtiin Klubin verkkoon lähes puolet koko kauden aikana tehdyistä maaleista. Maaliero oli tuossa vaiheessa 10-8, kun se kauden lopussa oli 85 - 19. Viimeisten 19 ottelun saldo olikin sitten murskaava: 16 voittoa, 3 tasapeliä ja 0 tappiota, maalierolla 75 - 11. Tuohon putkeen sisältyy peräti 9 nollapeliä! Yksittäisistä otteluista kauden kulminaatiopisteeksi muodostui heinäkuun lopulla Kajaanissa pelattu SPARTAK ottelu. Tuolle lauantaille näytti osuvan kaikki mahdolliset esteet häiden, töiden, lomien ja loukkaantumisten muodossa. Jalkeille saatiin kuitenkin 12 peluria, jotka taistelivat maukkaan 2-1 voiton. Lisäksi elokuinen, Pudasjärvellä FC Kurenpoikia vastaan pelattu, Klubin 5-1 voittoon päättynyt ottelu ansaitsee erityismaininnan, olihan Kurenpojilla tahraton saldo kotiotteluissaan.

Joukkueen ilme oli läpi kauden iloinen ja taisteleva. Jokainen peluri täytti paikkansa kiitettävästi. Suuren pelaajaringin myötä oli joukkueen johto välillä positiivisen ongelman edessä, kun kentällä saa olla kerrallaan vain 11 peluria. Kaikille löytyi kuitenkin rooli ja peliaikaa. Yksittäisistä pelureista näkyvimmän osan nappasi Toni Koskinen, joka voitti koko sarjan maalikuninkuuden ylivoimaisesti, iskien kauden kuluessa peräti 24 osumaa.

Sarjavoiton myötä Klubia odottaa jatkossa uudet haasteet. Nouseminen sarjaporrasta ylemmäksi avaa pelaajistolle ja taustavoimille lisää työsarkaa. Nykyinen "paketti" on osoittanut toimivuutensa ja tulevan kauden joukkueen runko tuleekin muodostumaan pitkälti tämän kauden pelaajistosta. Mitä sitten syksy ja talvi tuovat tullessaan, sen aika näyttää. Kaiken kaikkiaan tulevaan kauteen voi lähteä luottavaisin mielin, koska sellaista tekemisen meininkiä on aistittavissa koko Klubin organisaatiossa.


19.5.2008 Klubin kauden alku vuoristorataa

Oulun Jalkapalloklubin kausi Oulun Nelosessa on alkanut tuloksellisesti vaihtelevissa merkeissä. Voitot ja tappiot ovat vuorotelleet, kuten vuoristoradalla konsanaan. Pelillisesti joukkue on hoitanut hommansa tyylillä, mutta maalinteko on ollut aika-ajoin vaikeaa. Paikkoja on luotu ja tuhlailtu oikein urakalla ja maalipuitteitakin on kolisteltu jo kymmenkunta kertaa! No, kausi on vasta alussa ja aikaa tilanteen korjaamiseksi on kosolti jäljellä. Seuraavat mahdollisuudet maalijyvän löytymiseen avautuvat tiistaina 20.5. jolloin Klubi kohtaa Kajaanilaisen Spartakin Lintulassa klo 19.30 alkaen ja lauantaina 24.5. Talvikkipuistossa, jolloin vastaan asettuu FC RAI. Ottelu alkaa klo. 13.00.


24.3.2008 Klubin futsal-kausi paketissa

Klubin futsal - kausi saatiin vihdoin päätökseen su.2.3. jolloin pelattiin Futsal - ykkösen karsintasarjan viimeinen koitos Tampereella Ilves - Kissoja vastaan. Niukan tappion myötä Klubin kohtaloksi tuli putoaminen piirin sarjoihin. Tasaisessa karsintasarjassa pelasi Klubin ja Ilves - Kissojen lisäksi myös Helsinkiläinen Kiffen. Kaikki joukkueet voittivat kotiottelunsa, Klubi Kiffenin 3-2, Ilves - Kissat Klubin 6-5, näin ollen maaliero ratkaisi lopulta sarjapaikan Kiffenille, joka onnistui voittamaan Ilves - Kissat lukemin 5-3.

Klubin kausi oli putoamisesta huolimatta tilastollisesti sen paras ykkösessä. Sarja osoitti, että erot joukkueiden välillä olivat todella marginaaliset. Esimerkiksi, lopulta liigaan saakka edennyttä, Sievi - futsalia vastaan pelatut ottelut olivat todella tiukkoja. Klubi onnittelee Sievin joukkuetta sarjanoususta! Pitkäjänteinen työ lajin eteen on vihdoin tuottanut tulosta.

Klubin kannalta tuleva kausi näyttää mielenkiintoiselta. Klubin kakkosjoukkue nimittäin varmisti sarjanousunsa viimeisessä turnauksessa, jossa se voitti Kuusamon Pallokarhut lukemin 6-3 ja pelasi Kuvaniemen iskun kanssa tasan 4-4. Ensi kauden kakkosessa Klubilla näyttäisi siis olevan kaksi joukkuetta. Nähtäväksi jää, mitä kevät tuo tullessaan futsal rintamalla. Ykkösen tiivistäminen kahteen lohkoon tuo myötään mielenkiintoisia kuvioita mm. lohkojaon suhteen. Toivottavasti molemmat lohkot pidetään valtakunnallisina!


5.2.2008 Tappion myötä karsimaan

Klubi kärsi kirvelevän 6-4 (1-3) tappion kauden viimeisessä sarjaottelussan 26.1. FTK:ta vastaan. Tappion myötä joukkue ajautui karsintasarjaan, jossa vastaan tulevat Helsinkiläinen Kiffen ja Ilves-Kissat Tampereelta. Kotiottelu Kiffeniä vastaan pelataan la. 16.2. klo 14.00 Linnanmaan liikuntahallissa.


29.1.2008 Kausikorttiarvonnan tulokset

Klubin kausikorttiarvonta suoritettiin tiistaina 22.1. Arvonnassa onni suosi seuraavia henkilöitä:

SATS lahjakortti: Tomi Liias

Sykemittari: Jyri Kortekangas, Kari Väisänen, Toni Meriläinen

OuJK college: Raimo Paasila, Vesa Hekkala

Pikeepaita: Tuuli Rintala, Leena Jauho

Lompakko: Katja Leinonen

Kahvi/suklaa pakkaus: Toni Meriläinen

Pullonavaaja: Sirpa Mustonen, Taisto Rinkinen, Marita Hartikka, Kalle Väisänen


28.1.2008 Tulosuutisia

Klubin kausi jatkui 12.-13.1. Jyväskylässä, josta tuliaisina oli voitto ja tappio. Lauantaina 12.1. pelatussa ottelussa Klubi kärsi tappion Kampuksen Dynamolle lukemin 8-5 (4-3). Sunnuntain vastustaja Lohikosken Pallokerho joutui puolestaan antautumaan Klubille lukemin 7-3 (4-1). Viimeiseen kotiotteluunsa Klubi sai vastaansa FC Lynxin Rovaniemeltä. Klubi kärsi kirvelevän tappion lukemin 8-5(3-4). Ottelun voitto karkasi Klubin käsistä ottelun loppuhetkillä. Vielä toisen jakson puolivälissä kotijoukkue johti lukemin 5-3, mutta lopussa Lynxille tuomitut, peräti neljä, rangaistuspotkua käänsivät ottelun lopulta Lynxin eduksi. Kauden viimeisessä koitoksessa Klubi matkaa, nousukarsintapaikan jo varmistaneen, FTK:n vieraaksi. Ottelu pelataan Haaparannalla la. 26.1. klo 17.30. Myös Klubin kakkosjoukkue oli tulessa sunnuntaina F3 ottelussa OsPaa vastaan. OsPa vei pisteet klubilta lukemin 6-4 (1-1). Kakkosen kausi jatkuu 9.2. Oulunsalo hallissa, jolloin on ottelut Kuusamon Pallokarhuja ja Kuvaniemen Iskua vastaa.


9.1.2008 Tulosuutisia

Klubin taival futsal cupissa katkesi su. 23.12. pelatussa ottelussa. Jatkopaikan nappasi Keminmaan Pallo, tuomariston suosiollisella avustuksella, lukemin 3-2 (2-1). Ykkösessä Klubi pyöritteli Jyväskyläläistä vierastaan FS CAMU:a komein lukemin 13-3 (8-2), mutta koki harmittavan tappion Sievi futsalille lukemin 1-3 (0-0). Klubin kakkosjoukkue jatkaa omassa F3 lohkossaan piikkipaikalla, SGB:lle kärsitystä 5-4 (1-1) tappiosta huolimatta. Sunnuntaina 16.12. pelatussa turnauksessa Klubin toinen ottelu FC RAI:ta vastaan päättyi voitokkaasti lukemin 6-2 (3-1). Klubin kausi ykkösessä jatkui la. 5.1. jolloin vieraaksi saapunut Keminmaan Pallo sai tuta Klubin iskukyvyn kärsien 6-3 (2-1) tappion. Klubi jatkaa taivaltaan tuplaviikonlopulla Jyväskylässä 12.-13.1. Lauantaina Klubi kohtaa Kampuksen Dynamon ja sunnuntaina Lohikosken Pallokerhon. Molemmat ottelut pelataan klo. 15.00 alkaen Huhtaharjun koulun salissa.


13.12.2007 Klubin tiivis joulukuu alkuun synkissä merkeissä

Oulun Jalkapalloklubin taival futsal ykkösen c-lohkossa on joulukuulle siirryttäessä saanut synkkiä piirteitä. Pelatuista kolmesta ottelusta on Klubi onnistunut saamaan ainoastaan yhden pisteen. Tuo piste tuli Jyväskyläläiseltä LPK:lta 2.12. pelatussa ottelussa. Tasuri kirjattiin lukemin 4-4 (2-2). Tilastot ottelusta ovat nähtävissä täältä. Tappion karvasta kalkkia Klubille syöttivät 1.12. FS Sievi lukemin 5-3 (3-1), tilastot nähtävissä täältä, sekä 8.12. FC Lynx, joka pyöritteli Rovaniemellä Klubia pahanpäiväisesti. Lopputulos 14-3 (4-1) ei jätä sijaa jossitteluille. Ottelun tilastot ovat luettavissa täältä. Sen sijaan ottelu Sieviä vastaan oli kummajainen. Tuomaristo helpotti kotijoukkueen pistesaalistusta tuomitsemalla tälle ottelussa peräti kahdeksan 10 metrin pilkkua!! Niistä tehtyjen kolmen osuman myötä ottelu kääntyi kotijoukkueen voitoksi. Ihmetystä herättää myös se, ettei Klubin osumiin löydetty syöttäjiä, vaikka maalit syntyivät onnistuneiden avaussyöttöjen seurauksena. Tappioiden myötä Klubi on juuttumassa sarjan tyvipäähän, toki pelattuja otteluita on vähemmän kuin muilla joukkueilla, mutta matka kärkisijoille tulee olemaan pitkä ja kivinen.

Klubin kausi jatkuu vielä pari viikkoa tiiviinä. Tulevana viikonloppuna ykkösessä Klubi saa vieraita Jyväskylästä. Tuolloin vastustajaksi tulee FS CAMU. Ottelu pelataan Linnanmaan liikuntahallilla la. 15.12. klo. 17.30. Sunnuntaina on puolestaan tulessa Klubin kakkosjoukkue, joka pelaa kolmosessa kaksi ottelua. Ensin Klubi kohtaa FC RAI:n klo 10 alkavassa ottelussa ja klo 14.00 vastaan asettuu SGB. Ottelut pelataan Kempele hallissa.


23.11.2007 Klubin tuplaviikonlopun saldona 4 pistettä

Oulun Jalkapalloklubi pelasi viikonvaihteen 17.11 - 18.11. aikana kaksi futsal ykkösen sarjapeliä. Lauantaina Klubi vieraili Kemissä KemPa:n vieraana ja sunnuntaina se sai kotisaliin Linnanmaalle vastaan Kampuksen Dynamon Jyväskylästä. Lauantain ottelusta oli tuliaisena piste, tasapeliin 5-5 (1-4) päätyneessä koitoksessa. Raportti ottelusta on luettavissa täältä. Sunnuntain kohtaamisessa Klubi ei antanut vierailleen juurikaan mahdollisuuksia, vaan vei pisteet vakuuttavasti lukemin 9-4 (4-1). Raportti tuosta ottelusta on luettavissa täältä.


1.11.2007 Tappio sarja-avauksessa

Oulun Jalkapalloklubi aloitti taipaleensa futsal Ykkösen c-lohkossa lauantaina. Huippu olosuhteissa, Linnanmaan liikuntahallilla, pelatussa ottelussa vastaan asettui takavuosien "liigajyrä" FTK Torniosta. Tiukka vääntö päättyi lopulta vierasjoukkueen niukkaan 2-3 (1-1) voittoon. Raportti ottelusta on luettavissa täältä.


26.10.2007 Klubi futsal-kauteen toiveikkaana

Oulun Jalkapalloklubi aloittaa jo neljännen perättäisen kautensa futsalin ykkösessä. Alkava kausi tuo mukanaan positiivisia muutoksia varsinkin olosuhteiden osalta. Klubi nimittäin pääsee vihdoinkin pelaamaan ottelunsa Oulussa, Linnanmaan liikuntahallilla ja Oulun Urheilutalolla. Tästä kiitos Oulun kaupungille joka avasi ovet uudelle lajille tiloissaan. Myös joukkue on vahvistunut aiemmista kausista. Edelliskauden runko on edelleen pääosin mukana, yhtä pelikautta kokeneempana ja taistelutahtoa pursuten. Uusina niminä joukkueeseen ovat kauden kynnyksellä liittyneet Heikki Marjeta, Jukka Puurunen ja Mikko Siivikko. Tämä kolmikko tuo Klubin joukkueeseen sen tarvitsemaa kovuutta ja kokemusta kovista peleistä. Näillä eväillä Klubi uskoo pystyvänsä taistelemaan tosissaan C-lohkon kärkisijoista. Klubilaiset toivottavat vastustajat, tuomarit ja ennen kaikkea yleisön tervetulleiksi Ouluun, loistavissa olosuhteissa pelattaviin koitoksiin.


19.8.2007 Intersport Joutsensilta Klubin varustetoimittajaksi

Oulun Jalkapalloklubi ja Intersport Joutsensilta ovat sopineet yhteistyön aloittamisesta. Elokuun alusta voimaan tullut sopimus on mallia 1 + 1 vuotta ja kattaa näin ollen Klubin varustetoimitukset tulevien kahden vuoden ajalta. Oulun Jalkapalloklubin koko organisaatio haluaa kiittää Intersport Joutsensiltaa hyvästä urheiluhengestä ja ennakkoluulottamasta asenteesta pientä oululaista jalkapalloseuraa kohtaan.


18.8.2007 Klubille täysi potti viikon kamppailuista

Klubi jatkoi hyviä otteitaan sarjassa kaatamalla reilun puolentoista viikon sisällä pelaamissaan kolmessa ottelussa vastustajansa selkein numeroin. Ensimmäisenä Klubin käsittelyyn joutui SGB joka kaatui murskaavan esityksen jälkeen lukemin 1 - 14. Raportti ottelusta on luettavissa täältä.

Astetta tiukemmassa paikalliskamppailussa Klubi kaatoi puolestaan Oulun Reippaan lukemin 6 - 2. Raportti tuosta ottelusta on puolestaan luettavissa täältä.

Viimeisimpänä Klubin kovan kunnon joutui kokemaan Kajaanin Kanuunat joka poistui kotimatkalle Lintulan "aavikolta" 3 - 1 tappion kärsineenä. Raportti tuosta ottelusta on luettavissa myöhemmin.


5.8.2007 Syyskierros käyntiin vaihtelevissa merkeissä

Syyskierros pyörähti OuJK:n osalta käyntiin vierasottelulla FC Kurenpoikia vastaan. Tapahtumarikas ottelu päättyi lopulta Kurenpoikien 3 - 1 kotivoittoon. Raportti ottelusta on luettavissa täältä. Voittojen tielle Klubi palasi jo kuitenkin heti seuraavassa ottelussa kun Kajaanin Spartak kaatui selkeästi 4 - 0. Raportti tuosta ottelusta on luettavissa täältä.

Tauon aikana myös pelaajarintamalla tapahtui pieniä muutoksia kun joukkueen maalivahti Matti Ojala siirtyi ma. siirrolla IVFC:n riveihin ja puolustuspäässä viihtyvä Sampo Tervonen, niinikään ma. siirrolla Haukiputaan Palloon. Uutena pelaajana Klubin rinkiin liittyi Juho Kämäräinen, jonka toivotaan tuovan lisää sähäkkyyttä Klubin hyökkäyspäähän.


25.6.2007 Tauolle sarjakärjessä

Kevätkierroksen viimeisessä ottelussaan Klubi kohtasi paikallisvastustaja JS Herculeksen. Tuulisella Heinäpään tekonurmella pelattu ottelu päättyi lopulta Klubin selkeään 5 - 1 voittoon. Raportti ottelusta on luettavissa täältä.


14.6.2007 Klubi taipui Netsin käsittelyssä

Klubin neljän ottelun mittaiseksi venynyt voittoputki katkesi tylysti kun rakas paikallisvastustaja FC Nets kaatoi vahvan esityksen jälkeen vieraansa maalein 2 - 1. Yhden kauden heikoimmista peleistään pelannut Klubi roikkui pitkään kiinni ottelun voitossa mutta Nets osoittautui loppujen lopuksi vahvemmaksi joukkueeksi. Raportti ottelusta on luettavissa täältä. Aiemmin viikonloppuna pelatussa ottelussa Klubi puolestaan voitti sarjakärjessä majailleen Haukiputaan Heiton maalein 4 - 1. Raportti tuosta ottelusta on luettavissa täältä


30.5.2007 Kanuunat kumoon Kajaanissa

Klubin voittoputki kasvoi jo kolmen ottelun mittaiseksi kun vieraspeli Kajaanissa FC Kanuunoita vastaan toi täydet kolme pistettä. Sateisessa säässä peluttu ottelu päättyi loppujen lopuksi Klubin 0 - 2 vierasvoittoon. Raportti ottelusta on luettavissa täältä


24.5.2007 Täysi potti viikon otteluista

Klubi nappasi täyden pistepotin viime viikon kahdesta paikalliskamppailusta. Tapahtumarikkaat ottelut Oulun Reipasta ja Sugaboysia vastaan päättyivät loppujen lopuksi Klubin selkeisiin voittoihin lukemin 5 - 2 ja 7 - 1. Raportti Reipas ottelusta on luettavissa täältä ja Sugaboys ottelusta täältä


16.5.2007 Klubille avauspiste Kajaanista

Klubi avasi kauden pistetilinsä Kajaanissa lauantaina. Liikuntapuiston uudenkarhealla tekonurmella pelatussa ottelussa Spartak ja Klubi tasasivat pisteet lukemin 1-1 (1-0). Ottelun lopputulos mairittelee Spartakia, sillä ottelu oli totaalisesti Klubin hallintaa. Kyseenalaista maalitilannetta lukuun ottamatta Spartak ei päässyt kertaakaan edes lähelle Klubin maalia, toisella jaksolla ei edes Klubin kenttäpuoliskolle, mutta voittoon tarvittavia osumia ei vaan saatu tehtyä. Raportti viikonlopun ottelusta on luettavissa täältä


7.5.2007 OuJK:lle vieraita Ylivieskasta

Oulun Jalkapalloklubin taival Suomen Cupissa jatkuu tiistaina 8.5.2007 ottelulla Ylivieskan Palloa vastaan. Klubi valmistautuu tähän neljännen kierroksen otteluun ristitiitaisissa tunnelmissa kun hyvän harjoituskauden jälkeen alkanut sarja poiki selkeän 0 - 4 kotitappion Pudasjärveläisille FC Kurenpojille. Heikosti sujunut ottelu toi Klubin valmennukselle myös kokoonpanohuolia sillä Pohjois-Suomen Piirin uudet "Käyttäytymissäännöt" poikivat Ville Tapaniselle sekä Lasse Jauhosella ulosajot ja näin ollen pelikiellon tähän tärkeään otteluun.

Kaikista vastoinkäymisistä huolimatta Klubi lähtee haastamaan ennakkoon selvästi kovempaa ja kokeneempaa Ylivieskalaisryhmää rohkealla asenteella, tavoitteenaan jatkopaikka Cupin viidennelle kierrokselle. Ottelu pelataan Patelan tekonurmella 8.5.2007 kello 19:00.


1.5.2007 Heitto kaatui Haukiputaalla

Oulun Jalkapalloklubi pääsee jatkamaan Cup-taivaltaan neljännelle kierrokselle kun se kaatoi kolmannen kierroksen ottelussa Haukiputaan Heiton maalein 3 - 0. Seuraavalla kierroksella Klubin tason saapuu mittaamaan tämän kauden 2. divisioonassa hyvin aloittanut Ylivieskan Pallo.


16.4.2007 Cup:n seuraava vastus HaHe

Klubin taival Suomen Cup:ssa jatkuu kolmannen kierroksen vierasottelulla Haukiputaan Heittoa vastaan. HaHe voitti toisen kierroksen ottelussaan tasaisen väännön jälkeen Kuivaniemen Iskun maalein 2 - 1. Klubi taas selvisi toiselle kierrokselle kellistämällä paikallisvastustaja FC Nets:n maalein 0 - 1. Haukiputaan lukion soralla torstaina 26.4.2007 pelattava ottelu kuulee aloitusvihellyksensä klo 18:30.


8.4.2007 Cup taival käynnistyy

Oulun Jalkapalloklubin Cup taival käynnistyy keskiviikkona 11.4.2007 klo 18:00 Patelan jalkapallopyhätössä kun vastaan asettuu rakas paikallisvastustaja FC Nets.


26.3.2007 Klubi pisti Tervarit ahtaalle

Oulun Jalkapalloklubi ja Tervarit kohtasivat ke. 21.3. harjoitusottelussa sumuisella Heinäpään tekonurmella. Aikapulan vuoksi 2X40 minuuttinen koitos oli Klubin toinen kohtaaminen Kolmosen joukkueen kanssa, ollen samalla myös toinen kokokentän peli. Ottelun lopputulokseksi kirjattiin lopulta Tervarien voitto lukemin 3-1 (0-0). Tulos ei kuitenkaan kerro aivan kaikkea. Klubilta nimitäin hylättiin kaksi osumaa epämääräisillä tuomioilla. Onneksi ottelussa ei ollut sarjapisteitä jaossa, joten tulos jääköön omaan arvoonsa. Raportti viikonlopun ottelusta on luettavissa täältä


20.3.2007 Harjoitusottelut jatkuvat Tervareita vastaan

Klubin harjoitusottelut jatkuvat ke. 21.3. klo 20.00 Heinäpäässä. Vastaan asettuu Kolmosessa pelaava Tervarit. Joukkueeseen tulee pieniä muutoksia verrattuna lauantaiseen OPA peliin, mutta jalkeille saataneen kuitenkin n. 20 pelaajan ryhmä.

Kauden ensimmäisessä harjoitusottelussaan OuJK väänsi 1 - 1 tasapelin FC OPA:a vastaan. Raportti viikonlopun ottelusta on luettavissa täältä


12.3.2007 Harjoituskauden avaus FC OPA:a vastaan

Klubi aloittaa jalkapallokautensa la. 17.3. Vastaan asettuu viime kaudella Kolmoseen noussut FC OPA. Ottelu alkaa Heinäpään tekonurmella klo. 16.00.


9.3.2007 Klubi Cup:iin vuoden tauon jälkeen

Klubi aloitta Suomen Cup taipaleen suoraan toiselta kierrokselta. Arvonnassa vastustajaksi tuli FC Nets. Ottelu on alustavasti sovittu pelattavaksi keskiviikkona 11.4. klo. 18.00 Pateniemen tekonurmella.


22.1.2007 YPA piti pintansa

Klubi ei kovasta yrityksestään huolimatta pystynyt ottamaan YPA:lta pistettäkään futsalin 1.divarin pohjoislohkossa kaudella 2006-07. YPA oli loppujen lopuksi sarjan ainoa joukkue jolta Klubi ei onnistunut riistämään pistettäkään. Ottelun lopputulos kirjattiin lauantaina Sievissä pelatussa ottelussa lopulta YPA:n eduksi lukemin 8-4 (3-0). Tarkempaa tietoja ottelusta on luettavissa täältä.


15.1.2007 Klubilla kiireinen viikonloppu

Klubin 1. divarijoukkueen tiivis viikonloppu toi joukkueelle kuusi sarjapistettä. Lauantaina Klubi kaatoi, kauden viimeisessä kotiottelussaan LA-VE:n lukemin 8-6 (2-2). Voiton pääarkkitehtinä hääri Aki Daavittila joka iski tehot 5+2.

Sunnuntain Pohjanmaa- kierrokselle Klubi joutui lähtemään kapealla materiaalilla. Työ- ym. esteiden takia joukkueesta puuttui mm. Daavittila, Koskinen, Pohjola ja McBeth. Kun vielä Sami Hyvärinen sairastui lauantain pelin jälkeen, oli joukkueella edessään kova urakka. Onneksi reserveistä saatiin hätiin pari peluria, joten mukana oli 7 kenttäpelaajaa + maalivahti. Mukana olleille täytyy antaa suuri kiitos, sillä kahden pelin pelaaminen samalle päivälle on aikamoinen urakka. Ensimmäisessä pelissä Klubi kohtasi lauantaisen vastustajansa LA-VE:n, joka kuittasi edellisiltana kärsimänsä tappion lukemin 8-4 (4-3). Seuraavaksi vastaan asettui VFC Vaasasta. Vöyrissä pelattu ottelu päättyi Klubille lukemin 5-2 (2-1). Viikonlopun tuloksilla Klubille varmistui sarjan neljäs sija. Tulevan viikonlopun YPA ottelu ei enää tuo muutosta sijoitukseen. Klubi lähtee otteluun hakemaan pisteitä. Mikäli tässä onnistutaan olisi Klubi saanut pisteitä kaikilta sarjan joukkueilta.

Raportti kotiottelusta LA-VE:a vastaan on luettavissa täältä ja vierasottelusta täältä. VFC ottelun raportti löytyy puolestaan täältä.


7.1.2007 Klubi taas tositoimiin sunnuntaina

KaFun sarjasta luopumisen myötä Klubin kuuden viikon mittaiseksi venähtänyt sarjatauko päättyy sunnuntaina 7.1., jolloin Klubi saa vastaansa KemPa:n Keminmaalta. Ottelu alkaa 17.30 Kempelehallissa.

Tauon aikana Klubi on pyrkinyt pitämään ottelutuntumaa yllä pelaamalla harjoituspelit HauPaa, Tervareita ja FC Netsiä vastaan. Saaliina kolmesta ottelusta on kolme voittoa, makeimpana 8-7 voitto Tervareiden liiga-ryhmästä. HauPa kaatui lukemin 8-4 ja FC Nets lukemin 8-5.

Sunnuntain ottelu on Klubille kauden vedenjakaja sillä vain voitto antaa mahdollisuuden taistella sarjan kärkipaikoista.

Tervetuloa paikalle kannustamaan Klubi voittoon!


11.12.2006 Klubille pitkä sarjatauko

Futsal 1. divarin pohjoislohko supistui entisestään Kajaanilaisen KaFun luovuttua sarjasta. KaFun luopumisen myötä Klubin "joulutauko" venähtää peräti kuuden viikon mittaiseksi. Klubi yritti saada ottelun LA-VE - OuJK pelattavaksi la. 16.12. LA-VE - KaFu ottelun tilalla, mutta järjestely ei jostain syystä käynyt LA-VE:lle. Tauon aikana Klubi pyrkii hakemaan ottelutuntumaa harjoituspeleillä. Alustavasti on sovittu peleistä HauPaa ja Tervareita vastaan.

KaFun luopumisen myötä sarjataulukko tiivistyi ja jätti auki vielä käytännössä koko paketin. Ainoa varma asia on, ettei pohjoislohkosta putoa joukkueita piirisarjoihin. Klubin seuraava ottelu 1.divarisa on 7.1., jolloin klubin vieraaksi saapuu Keminmaan Pallo. Ottelu pelataan Kempele-hallissa klo. 17.30 alkaen.

Klubin kakkosjoukkue pelaa su. 17.12. kolmosen ottelun Raahelaista AS Moonia vastaan. Ottelu alkaa klo. 10.00 niinikään Kempele-hallissa.


27.11.2006 Oulun Jalkapalloklubin syyskokous

Oulun Jalkapalloklubin uusi johtokunta valittiin seuran sääntömääräisessä syyskokouksessa 24.11.2006. Johtokunnan jäseniksi kokouksessa valittiin:

· Seppo Moilanen (Puheenjohtaja)
· Leo Korhonen
· Juha Alajuuma
· Lasse Jauhonen
· Jukka Haapalainen
· Miika Hämeenaho


26.11.2006 Klubi ja FTK väänsivät tasapelin

Oulun Jalkapalloklubi ja Torniolainen FTK ottivat sunnuntaina mittaa toisistaan futsalin 1.divisioonan pohjoislohkon ottelussa. Tasainen vääntö päättyi lopulta pistejakoon lukemin 5-5 (1-2). Tarkempi raportti ottelusta on luettavissa täältä


24.11.2006 OuJK:n syyskokous

OuJK:n syyskokous järjestetään perjantaina 24.11.2006 alkaen klo 19.00 Norssilla.

Esityslista:

1) Kokouksen avaus

2) Valitaan kokoukselle:

· puheenjohtaja
· sihteeri
· kaksi pöytäkirjan tarkastajaa
· ääntenlaskijat

3) Todetaan läsnäolevat äänioikeutetut jäsenet

4) Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

5) Esityslistan hyväksyminen

6) Johtokunnan valinta

7) Toimintasuunnitelma kaudelle 2007

· Futsal I/II
· 4-divisioona 2007
· budjetti
· harjoittelu
· muut tavoitteet

8) Muut esille tulevat asiat

9) Kokouksen päättäminen


22.11.2006 Klubilla onnistunut viikonloppu

Oulun Jalkapalloklubin tiivis viikonloppurupeama futsal-saralla saatiin hoidettua mallikkaasti. Lauantaina Klubi avasi pistetilinsä 1.divarin pohjoislohkossa kukistamalla sarjan ennakkosuosikkeihin lukeutuvan Vaasalaisen VFC:n lukemin 6-1(2-0). Sunnuntaina Klubi matkasi Kemiin, Keminmaan Pallon vieraaksi. Tarkka ottelu päätyi lopulta pistejakoon lukemin 2-2 (1-2).

Sunnuntaina alkoi myös OuJK 2 taival 3.divarissa. Aamun ensimmäisessä ottelussa Klubi otti voiton JS Herculeksesta lukemin 3-2 (2-1). Ainoana tahrana viikonlopun koitoksissa oli OuJK2 tappio FC Netsille lukemin 7-1 (5-0).


19.11.2006 Tuloksia sunnuntailta

Klubin kakkosjoukkue aloitti oman taipaleensa 3.divarissa sunnuntaina. Klubin vastustajat avajaisturnauksessa olivat JS Hercules ja FC Nets.

Ensimmäisessä ottelussa Klubi katoi Herculeksen lukemin 3-2 (2-1). Klubin maalit:

1-1 Juha Määttä (Lasse Riihuhta)
2-1 James McBeth (Miika Hämeenaho)
3-2 Lasse Riihuhta (Juha Alajuuma)

Toisessa ottelussa Nets kuritti Klubia tylyin lukemin 7-1(4-0). Klubin ainokaisen osuman viimeisteli Tatu Timosaari James McBethin syötöstä.

Klubin joukkue: Jani Ahola, Juha Alajuuma, Miika Hämeenaho, Lasse Riihuhta, Juha Määttä, James McBeth, Tatu Timosaari, Jesse Kallio ja Vesa Kuronen.


16.11.2006 Klubilla tiedossa kiireinen viikonloppu

Kautensa kahdella tappiolla aloittaneen Oulun Jalkapalloklubin kausi jatkuu tulevana viikonloppuna tiiviillä ottelurupeamalla.

Lauantaina 18.11. Klubin vieraaksi saapuu Vaasalainen VFC 1.divarin pohjoislohkon ottelussa, joka pelataan Oulunsalon palloilukeskuksessa klo 17.30 alkaen. Sunnuntaina 19.11. Klubi matkustaa Keminmaan Pallon vieraaksi, niin ikään 1.divarin otteluun. Ottelu alkaa Kemin Tervahallissa klo 15.00.

Lisäksi sunnuntaina alkaa myös Klubin kakkosjoukkueen taival piirisarjassa. 3. divari käynnistyy Klubin osalta kahdella ottelulla. Ensimmäisessä koitoksessa Klubi kohtaa JS Herculeksen klo 10.00 ja toisessa FC Netsin klo 14.00. Ottelut pelataan Kempeleen palloiluhallissa.


8.11.2006 Klubille tappio sarja-avauksessa

Oulun jalkapalloklubi aloitti kautensa futsal 1. divisioonan pohjoislohkossa lauantaina. Vastaan asettunut FC YPA/Sievi vei hermostuneesti ja flegmaattisesti pelanneelta Klubilta pisteet mennessään lukemin 7-10 (4-6). Tarkempi raportti ottelusta on luettavissa täältä


30.10.2006 Klubilla voitokas turnaus Yli-Kiimingissä

Oulun Jalkapalloklubi nappasi turnausvoiton lauantaina 28.10. pelatussa futsal-turnauksessa. JuNsU:n järjestämässä turnauksessa oli Klubin ja JuNsU:n lisäksi Oulun Reipas ja Paltamon Jyry.

Ottelutulokset:

JuNsU - OuJK 4-4 (1-3)
OuJK - PaJy 7-1 (2-1)
OuRe - OuJK 3-5 (1-3)

Klubin joukkueessa pelasivat: Ville Tapaninen(mv), Aki Daavittila, Toni Koskinen, Petri Andersson, Jani Kemi, Tatu Timosaari ja Leo Korhonen. Valmennuksesta vastasi Arvi Koskinen.

Maalintekijät:

Tatu Timosaari 7
Aki Daavittila 4
Toni Koskinen 2
Petri Andersson 2
Jani Kemi 1


27.10.2006 Futsal kausi ovella

Klubin kolmas kausi futsalin 1. divisioonan pohjoislohkossa pyörähtää otteluiden osalta käyntiin 4.11. klo. 17.30. Avaus vastustajaksi Oulunsalon liikuntahalliin saapuu tuolloin FC YPA Ylivieskasta. Klubin joukkueen runko on pysynyt viime kauteen nähden jokseenkin samana. Pari poisjääntiä on saatu korvattua uusilla pelureilla. Klubin vahvuuteen on syksyn mittaan liittynyt mm. Aki Daavittila ja Lasse Pohjola.

Tiivistyneen Tervari-yhteistyön myötä ottelutapahtumiin tullaan satsaamaan edelliskausia voimakkaammin. Liigapelien kanssa samoina päivinä peräkkäisinä peleinä pelattavien otteluiden johdosta ja yleisölle järjestettävien arvontojen myötä toivomme katsojien viihtyvän entistä paremmin lajin parissa. Klubi on asettanut kauden tavoitteekseen sijoittumisen kolmen parhaan joukkoon. Onpa ajatuksissa ollut myös pääsy karsimaan noususta futsal-liigaan. Klubin joukkueesta löytyy potentiaalia tavoitteen saavuttamiseksi. Parinkymmenen pelaajan rinki tulee aiheuttamaan joukkueen johdolle positiivisen ongelman peluuttamisen suhteen. Toivottavasti pieni kilpailu pelipaikoista motivoi pelureita parhaimpaan mahdolliseen suoriutumiseen, niin peleissä kuin reeneissäkin.

Klubi tulee osallistumaan kakkosjoukkueellaan piirin sarjoihin. Tulevalla kaudella sarjataso on 3. divari. Nämä ottelut antavat osalle porukkaa mahdollisuuden saada pelituntumaa ja kokemusta 1. divarin otteluita ajatellen. Klubi toivottaa katsojat tervetulleeksi tuleviin ottelutapahtumiin. Kannattaa tulla nauttimaan vauhdikkaasta pallopelistä, jossa taito ja taktiikka korostuvat vielä jalkapalloakin enemmän.


26.9.2006 Kausi arvoiseensa päätökseen

Oulun Jalkapalloklubi päätti kautensa voittoon kun se kaatoi Patelassa kauniissa syyssäässä pelatussa ottelussa Terwaarit maalein 2 - 0. Tarkempi raportti ottelusta on luettavissa täältä


14.9.2006 Nets:in verkko venyi Patelassa

Oulun Jalkapalloklubin hyvä syysvire sai jatkoa kun tasaisessa ja paikoin tulisessakin paikalliskamppailussa vierasjoukkue FC Nets kaatui maalein 2 - 0. Tarkempi raportti ottelusta on luettavissa täältä


7.9.2006 Voittoputki sai jatkoa

Klubi nappasi neljännen peräkkäisen voittonsa sarjassa kun se kaatoi KEP-77:n vieraskentällä maalein 1 - 2. Tarkempi raportti ottelusta on luettavissa täältä


4.9.2006 Liikehdintää pelaajamarkkinoilla

Klubin joukkue täydentyy loppukaudeksi kahdella pelaajalla. Alkukauden Someron Voimassa lainassa ollut Lasse Riihuhta, palaa Klubin riveihin. Vasemmalla laidalla viihtyvä Lasse on Klubin kokoonpanossa jo tiistain KEP-pelissä. Lisäksi maalivahti Juha Pohjola liittyy joukkueen vahvuuteen. Juha ei aiemmin ole pelannut jalkapalloa edustusjoukkueissa. Joukkueen johto toivottaa molemmat pelurit tervetulleiksi.


29.8.2006 Klubi tyly isäntä Spartakille

Klubi jatkoi hyviä otteitaan kun se kaatoi viikonlopun kierroksella Kajaanin Spartakin maalein 4-0. Jo kolmeen otteluun venynyt voittoputki on nostanut välillä sarjan hännilläkin käyneen joukkueen taistelemaan jälleen keskikastin sijoituksista. Raportti Spartak-ottelusta on luettavissa täältä


24.8.2006 Voittoputki jo kaksi ottelua

Klubin voittoputki kasvoi jo kahden ottelun mittaiseksi kun FC RAI kaatui tiukassa paikalliskamppailussa lukemin 3-0. Raportti ottelusta on luettavissa täältä


8.8.2006 Ilkka Leinosen kausi ohi

Alkukauden Klubissa pelanneen Ilkka Leinosen kausi on ohi. Varpaassa todettu murtuma pitää hänet sivussa loppukauden. Ilkka on Klubille iso menetys. Hän ehti pelaamissaan otteluissa viimeistelemään 3 maalia ja antamaan yhden maalisyötön. Tähtipörssissä hän ehti keräämään viisi tähteä. Klubi kiittää Ilkkaa hyvästä panoksesta ja toivottaa pikaista paranemista.


3.8.2006 PaPs maksoi kalavelat

Haukiputaalainen SC PaPs ei antanut Klubille juurikaan mahdollisuuksia to. 3.8. pelatussa 4. div. A-lohkon ottelussa. PaPs kuittasi keväisen tappionsa tylysti lukemin 6-3 (3-1). Raportti ottelusta on luettavissa täältä


3.7.2006 SPORT-OJALA Klubin varustetoimittajaksi

Oulun Jakapalloklubi ja Kaijonharjussa toimiva, Sportia-ketjuun kuuluva, Sport-Ojala ovat tehneet yhteistyösopimuksen. Sopimus kattaa Klubin jalkapallo- ja futsal- kaudet 2006 ja 2007. Sport-Ojala osoittaa mainiota urheiluhenkeä ryhtyessään yhteistyöhön pienen seuran kanssa. Tällaiset sopimukset rohkaisevat pieniä seuroja yrittämään ja luovat edellytyksiä kehittää seuratoimintaa jatkossakin. Klubilaiset ovat erittäin kiitollisia syntyneestä sopimuksesta ja toivottavat uuden yrittäjän tervetulleeksi Ouluun.


15.6.2006 Klubilla synkkä viikko sarjassa

Klubin härkäviikko ei tuonut kaivattua lisäystä kauden pistesaldoon. Tasaiset ottelut KeP-77:ä sekä JS Herculesta vastaan kääntyivät lopulta vastustajien voitoiksi. Häviöt sysäsivät Klubin kohti sarjan häntäpäätä. Täydellinen raportti ottelusta KeP-77:ä vastaan löytyy täältä sekä JS Herculesta vastaan täältä.


9.6.2006 Klubille kauden toinen tappio Kajaanissa

Klubi kärsi kauden toisen tappionsa sarjassa Kajaanin Spartakin vieraana. Tasainen ottelu päättyi lopulta 3 - 2 Spartakin noustua Klubin ohi ottelun loppuhetkillä. Koko raportti ottelusta on luettavissa täältä


1.6.2006 Pelaajamarkkinoilla liikettä

Edellisessä ottelussa OPA:a vastaan lukuisista poissaoloista kärsinyt Klubi saa helpotusta pelaajapulaansa kun legendaarinen #82 Ville Niskanen tekee paluun Klubin kokoonpanoon. Lähes koko talven ja kevään Klubin peleistä sivussa ollut Niskanen on etelästä kantautuneiden raporttien mukaan hyvässä pelikunnossa. Näillä näkymin hän debytoi kentällä jo perjantain ottelussa Oulun Reipasta vastaan.

Miinuspuoleksi tulevaan otteluun voidaan laskea pelikiellosta kärsivän Lasse Jauhosen poissaolo. Myös useat muut pelaajat ovat kärsineet pikkuvammoista viime aikoina.


22.5.2006 OuJK:n uudet www-sivut julkaistu

Klubin uusille sivuille on tarkoitus kasata tietoa niin seuran jalkapallo- kuin myös futsal-toiminnasta.
YHTEISTYÖSSÄ
Ravintola House